lami-ingeur.ro

Building Management System(BMS)

Începem cu confortul, urmărim permanent eficiența energetică.

Clădirile comerciale moderne au în dotare instalatii și sub-sisteme care automatizează și monitorizează diferite aspecte importante în funcționarea lor, precum încălzirea, ventilația, și aerul condiționat (HVAC), protecția la incendiu, securitatea, accesul, iluminatul, alimentarea cu energie electrică, etc.

Aceste sisteme, prin funcționarea lor, generează un consum de energie la nivelul întregii clădiri, din care 40% este atribuit asigurării climatului interior ( sistemele HVAC), iar 30% iluminatului. Consumul mare de energie și complexitatea operarii sub-sistemelor au impus necesitatea integrării acestora prin intermediul BMS- Building Management Systems.

Un sistem BMS poate integra:

 

– Instalații HVAC;

– Contorizări electrice și termice;

– Tablouri generale de distribuție și tablouri electrice ale consumatorilor;

– Grupuri electrogene;

– Control access;

– Supraveghere video;

– Efracție;

– Detecție la incendiu;

– Iluminat interior și/sau exterior;

– Storuri la geamuri;

– Perdele  sau umbrare automate la geamuri, interioare;

– Ușa de acces auto, pietonal, principală și garaj;

– Copertine/umbrare automate;

– Încapere cinema dedicată sau home-cinema în living intragrat în BMS;

 

– Instalații apă;

– Sistem de ascensoare;

– Iluminat;

– Sisteme de securitate și siguranță;

– Rețea internă de TV/Ethernet LAN/Wifi și cablare structurată;

– Instalație automată de irigație;

 

– Încălzire în pardoseală sau clasică;

– Producere și înmagazinare agent termic încalzire clasică, de la soare sau pompe de caldură;

– Ventilație cu recuperare de energie și/sau odorizare automată;

– Producere și stocare energie electrică din energii regenerabile;

– Automatizare piscină;

– Sistem audio multi-room centralizat.

 

Beneficiile implementării și utilizării soluțiilor BMS sunt:

-reducerea costurilor de operare ale clădirii prin optimizare energetică, datorată controlului eficient al instalașiilor și sub-sistemelor;

– reducerea costurilor de operare ale clădirii prin minimizarea operațiunilor de mentenanță și service;

-productivitatea crescută în rândul personalului ce deservește clădirea;

-extinderea duratei de viață a echipamentelor și sub-sistemelor;

-creșterea gradului de securitate în clădire;

-creșterea semnificativă a gradului de confort în clădire;

-consolidarea valorii investiției.

Sistemele pentru managementul integrat al instalațiilor sunt componente critice în stabilimente cu consum energetic ridicat precum clădirile de birouri, centrele comerciale, hoteluri, aeroporturi, gări, spitale, universități,campusuri, muzee, centre culturale, arene sportive.

În cadrul unui proiect la cheie, avem capacitatea de a realiza întreaga gamă de servicii, cu personal autorizat și certificat:

 

 • studiu de fezabilitate;
 • proiectare sistem de automatizare;
 • proiectare tablouri electrice de forță și automatizare;
 • cablare;
 • execuție tablouri electrice;
 • instalarea echipamentelor de câmp;
 • interfațare și integrare cu alte sub-sisteme ale clădirii;
 • programare sisteme;
 • amenajare dispecerat;
 • realizare interfață grafică;
 • punere în funcțiune;
 • finalizare proiect executat as-built (așa cum a fost construit) , documentașii cartea construcției.

Din Proiectele Noastre

Facem de la proiecte concentrate pe o singură nevoie, până la proiecte complexe, care se întind pe multe dintre ramurile pe care suntem specializați.

MISIUNEA NOASTRĂ

Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștrii pentru a determina cerințele specifice fiecărui serviciu și de a ne asigura adecvarea serviciilor noastre la așteptările, nevoile actuale și viitoare ale clienților noștri. Dezvoltăm servicii fiabile și eficiente în domeniile noastre de expertiză. Oferim sfaturi și urmărim în timp pentru toate proiectele noastre pentru a garanta satisfacția totală a componentelor noastre, construind astfel o relație durabilă de încredere reciprocă.

DEZVOLTARE DURABILĂ

Ne propunem să asigurăm și să promovăm creșterea armonioasă și durabilă a companiei noastre prin garantarea sustenabilitații financiare, prin dezvoltarea de noi tehnologii, prin accesarea de noi piețe multidisciplinare, prin promovarea aspectelor sociale, prin asigurarea siguranței oamenilor și prin încurajarea inițiativelor legate de mediul înconjurător.

SPIRITUL ECHIPEI

Constienți de importanța capitală a resurselor umane, apreciem fiecare angajat in mod individual, contribuind la bunăstarea lor profesională și la dezvoltarea abilitatițlor lor. Filozofia noastră antreprenorială se bazează pe comunicare și luarea în considerare a cunoștințelor fiecărei persoane de dragul performanței care generează motivație colectivă.
COLABORARE ȘI ÎNCREDERE

Considerând clienții noștri parteneri privilegiați, depunem toate eforturile pentru a le oferi servicii adaptate nevoilor și așteptărilor lor specifice. Având în vedere acest lucru, lucrăm îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a căuta cel mai bun raport calitate-preț pentru performanța serviciilor noastre.

ENERGIE ȘI PASIUNE

Dăm o dimensiune specială dincolo de motto-ul nostru „Proiectele tale = pasiunea noastră!”. Oferim timpul, energia și capacitatea disponibilă pentru finalizarea cu succes a fiecărui proiect, plasând succesul ca rod al pasiunii individuale.

OPTIMIZARE CONTINUĂ

Abordarea noastră de calitate, sănătate și mediu (QSE) se bazează pe o abordare de proces care ne permite sa ne optimizăm modul de lucru și, astfel, să ne îmbunatățim eficiența, pentru a oferi partenerilor noștri servicii competitive în conformitate cu așteptările lor.

  Ia legătura cu noi

  Dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești să soliciți o oferă de preț pentru anumite servicii Lami Ing Eur, îți punem la dispoziție formularul de mai jos. În urma completării și trimiterii, noi vom reveni la tine în 24-48h în zilele lucrătoare.


  ro_RORomână