lami-ingeur.ro

Industria alimentară

Livrarea de materii prime, prelucrarea alimentelor, ambalarea, paletizarea și pregătirea pentru expediere – îți oferim soluții personalizate pentru toate acestea.

Companiile din sectoarele produselor alimentare și a băuturilor caută noi modalități de automatizare a activităților manuale cu scopul diminuării contactului cu produsele și chiar zero contact.

Alte avantaje ale acestei automatizări includ optimizarea proceselor și îmbunătățirea calității produselor, dar și o protecție crescută a angajaților. Mai mult, automatizarea inteligentă vă permite, de asemenea, să răspundeţi în mod flexibil la dinamica pieţei actuale şi să faceți față concurenței în continuă creștere.

Condiții mai bune de muncă pentru angajați

Există numeroase activități care sunt încă realizate de angajați, activități care sunt costisitoare, riscante uneori sau repetitive și obositoare pentru personal. În plus, din contactul direct al personalului cu produsele pot rezulta riscuri pentru siguranța produselor, posibilitatea de a le contamina.

Automatizați sarcinile repetitive

Procesele repetitive trebuie să devină mai eficiente. Câteva exemple de sarcini manuale repetitive: depaletizare și alimentare linie, automatizarea producției prin manipulare și selectare, automatizarea proceselor (de exemplu: feliere, umplere, etc), ambalare, precum și soluții de automatizare end-of-line: ambalare în cutii de carton, paletizare.

Soluțiile cu roboți și de automatizare vă pot ajuta la transportarea, sortarea sau paletizarea mărfurilor sau cutiilor. De exemplu, soluțiile complet automatizate pot fi utilizate în liniile de mare viteză. Acestea includ roboți industriali, aplicații de pick-and-place de mare viteză, benzi transportoare inteligente, controlul echipamentelor de către roboți.

Automatizare fiabilă pentru industria alimentară
Siguranţa maximă a procesului şi o calitate înaltă a produsului care rămâne constantă – acestea sunt cerinţele supreme în industria alimentară, fie că este vorba despre producţia de băuturi, de producţia de dulciuri, de fabricile de produse lactate sau de prelucrare a cărnii. Chiar şi impurităţile uşoare la un produs pot duce la pagube mari, fie că este vorba despre rechemarea unei întregi şarje de produse sau despre o costisitoare întrerupere de activitate.

Industria alimentară​

Roboți și soluții de depozitare

– Roboți cu multe sarcini utile;
– Robotică alimentară;
– Dispozitive de paletizare pentru zonele de alimente congelate;
– Tehnologie de transportoare și AGV-uri;
– Soluții de depozitare și logistică.

Software inteligent

– Pachete de software specifice aplicațiilor;
– Pentru fiecare etapă a procesului;
– Punerea virtuală în funcțiune;
– Programarea offline.

Suntem gata să vă sprijinim în întreg procesul – de la consultanță-soluție-proiectare-programare, până la execuție și monitorizare.

Din Proiectele Noastre

Facem de la proiecte concentrate pe o singură nevoie, până la proiecte complexe, care se întind pe multe dintre ramurile pe care suntem specializați.

MISIUNEA NOASTRĂ

Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștrii pentru a determina cerințele specifice fiecărui serviciu și de a ne asigura adecvarea serviciilor noastre la așteptările, nevoile actuale și viitoare ale clienților noștri. Dezvoltăm servicii fiabile și eficiente în domeniile noastre de expertiză. Oferim sfaturi și urmărim în timp pentru toate proiectele noastre pentru a garanta satisfacția totală a componentelor noastre, construind astfel o relație durabilă de încredere reciprocă.

DEZVOLTARE DURABILĂ

Ne propunem să asigurăm și să promovăm creșterea armonioasă și durabilă a companiei noastre prin garantarea sustenabilitații financiare, prin dezvoltarea de noi tehnologii, prin accesarea de noi piețe multidisciplinare, prin promovarea aspectelor sociale, prin asigurarea siguranței oamenilor și prin încurajarea inițiativelor legate de mediul înconjurător.

SPIRITUL ECHIPEI

Constienți de importanța capitală a resurselor umane, apreciem fiecare angajat in mod individual, contribuind la bunăstarea lor profesională și la dezvoltarea abilitatițlor lor. Filozofia noastră antreprenorială se bazează pe comunicare și luarea în considerare a cunoștințelor fiecărei persoane de dragul performanței care generează motivație colectivă.
COLABORARE ȘI ÎNCREDERE

Considerând clienții noștri parteneri privilegiați, depunem toate eforturile pentru a le oferi servicii adaptate nevoilor și așteptărilor lor specifice. Având în vedere acest lucru, lucrăm îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a căuta cel mai bun raport calitate-preț pentru performanța serviciilor noastre.

ENERGIE ȘI PASIUNE

Dăm o dimensiune specială dincolo de motto-ul nostru „Proiectele tale = pasiunea noastră!”. Oferim timpul, energia și capacitatea disponibilă pentru finalizarea cu succes a fiecărui proiect, plasând succesul ca rod al pasiunii individuale.

OPTIMIZARE CONTINUĂ

Abordarea noastră de calitate, sănătate și mediu (QSE) se bazează pe o abordare de proces care ne permite sa ne optimizăm modul de lucru și, astfel, să ne îmbunatățim eficiența, pentru a oferi partenerilor noștri servicii competitive în conformitate cu așteptările lor.

    Ia legătura cu noi

    Dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești să soliciți o oferă de preț pentru anumite servicii Lami Ing Eur, îți punem la dispoziție formularul de mai jos. În urma completării și trimiterii, noi vom reveni la tine în 24-48h în zilele lucrătoare.