lami-ingeur.ro

Industria Automotive

Toate procesele de fabricație, sudare, asamblare și manipulare a materialelor din industria automotive pot beneficia de automatizare. Cel mai frecvent, automatizarea implică integrarea roboticii în procese cheie pentru a economisi timp, a crește productivitatea și a proteja angajații de condiții periculoase și de munci repetitive. Producătorii de piese auto și producatorii de echipamente originale (OEM) folosesc robotica și aplicațiile vision pentru sudare, asamblare, inspecție și testare. Există însă mult mai multe oportunități de a integra flexibil automatizarea pentru a optimiza procesele de fabricație auto: trasabilitatea componentelor, inspecție automată vision etc.

Suntem gata să vă sprijinim în întreg procesul - de la proiectare până la producție și lansare.

Industria automotive este într-o continuă expansiune, iar cerințele pentru automatizarea sistemelor din această industrie au crescut semnificativ.

Suntem convinși că la baza succesului unei companii se regăsește termenul de ORGANIZARE, organizare dezvoltată în absolut toate formele, începând de la organizarea intradepartamentală, continuând cu organizarea eficientă a resurselor umane și mai ales a liniilor și utilajelor de producție care concură la obținerea produsului finit, produs ce trebuie să atingă cele mai înalte standarde de calitate.

Compania LAMI ING EUR vine în întampinarea clienților cu soluții moderne pentru a satisface toate criteriile ce stau la baza obținerii unei productivități maxime din punct de vedere al eficienței și al eficacității.Specialiștii din cadrul companiei LAMI ING EUR dețin experiență în industria automotive , fiind familiarizați cu toate aspectele și instrumentele ce conduc spre o îmbunătățire continuă(continuous improvement) ale unei mașini(echipament), celulă de lucru sau o linie întreagă de producție.

Punem un accent deosebit pentru a dezvolta echipamente și linii de producție cu o fiabilitate crescută. Avem competențele și organizarea să asigurăm întreg procesul tehnic ,de la proiectare până la punerea în funcțiune. Operăm în siguranță și în cunoștință de cauză.

Pentru a dezvolta echipamente și linii de producție care să necesite un consum redus de timp, inginerii din cadrul companiei LAMI ING EUR se focusează pe metodologia LEAN (modalitate sistematică de îmbunătățire a proceselor, eliminând pierderi și risipă de timp sau energie cât de mult posibil,astfel încât clienții să primească maximum de valoare).

Produsele companiei LAMI ING EUR se evidențiază prin:
 • Efort minim din partea operatorului ce deservește una sau mai multe stații de lucru;
 • Pierderi minime din punct de vedere al rebutului și al timpilor de așteptare între operații sau între stațiile de lucru;
 • Întreținere facilă din partea tehnicienilor;
 • Sisteme rapide de realizare a operațiunii de CHANGEOVER (trecerea de la un produs la altul în cadrul aceleiași linii de producție) – sisteme SMED:
  1. Timp de oprire a mașinii redus;
  2. Creșterea de OEE(eficiență globală a unui echipament);
  3. Imbunătățirea productivității;
  4. Reducerea de stocuri;
  5. Flexibilitate;
  6. Reducerea de spațiu;
  7. Nivelarea producției.
 • Interfața om-mașină modernă (sporește gradul de operare din partea utilizatorului)

Din Proiectele Noastre

Facem de la proiecte concentrate pe o singură nevoie, până la proiecte complexe, care se întind pe multe dintre ramurile pe care suntem specializați.

MISIUNEA NOASTRĂ

Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștrii pentru a determina cerințele specifice fiecărui serviciu și de a ne asigura adecvarea serviciilor noastre la așteptările, nevoile actuale și viitoare ale clienților noștri. Dezvoltăm servicii fiabile și eficiente în domeniile noastre de expertiză. Oferim sfaturi și urmărim în timp pentru toate proiectele noastre pentru a garanta satisfacția totală a componentelor noastre, construind astfel o relație durabilă de încredere reciprocă.

DEZVOLTARE DURABILĂ

Ne propunem să asigurăm și să promovăm creșterea armonioasă și durabilă a companiei noastre prin garantarea sustenabilitații financiare, prin dezvoltarea de noi tehnologii, prin accesarea de noi piețe multidisciplinare, prin promovarea aspectelor sociale, prin asigurarea siguranței oamenilor și prin încurajarea inițiativelor legate de mediul înconjurător.

SPIRITUL ECHIPEI

Constienți de importanța capitală a resurselor umane, apreciem fiecare angajat in mod individual, contribuind la bunăstarea lor profesională și la dezvoltarea abilitatițlor lor. Filozofia noastră antreprenorială se bazează pe comunicare și luarea în considerare a cunoștințelor fiecărei persoane de dragul performanței care generează motivație colectivă.
COLABORARE ȘI ÎNCREDERE

Considerând clienții noștri parteneri privilegiați, depunem toate eforturile pentru a le oferi servicii adaptate nevoilor și așteptărilor lor specifice. Având în vedere acest lucru, lucrăm îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a căuta cel mai bun raport calitate-preț pentru performanța serviciilor noastre.

ENERGIE ȘI PASIUNE

Dăm o dimensiune specială dincolo de motto-ul nostru „Proiectele tale = pasiunea noastră!”. Oferim timpul, energia și capacitatea disponibilă pentru finalizarea cu succes a fiecărui proiect, plasând succesul ca rod al pasiunii individuale.

OPTIMIZARE CONTINUĂ

Abordarea noastră de calitate, sănătate și mediu (QSE) se bazează pe o abordare de proces care ne permite sa ne optimizăm modul de lucru și, astfel, să ne îmbunatățim eficiența, pentru a oferi partenerilor noștri servicii competitive în conformitate cu așteptările lor.

  Ia legătura cu noi

  Dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești să soliciți o oferă de preț pentru anumite servicii Lami Ing Eur, îți punem la dispoziție formularul de mai jos. În urma completării și trimiterii, noi vom reveni la tine în 24-48h în zilele lucrătoare.