lami-ingeur.ro

Automatizare în industria farmaceutică și cosmetică

LAMI ING EUR este partenerul dvs. pe parcursul întregului proces de producție.

Există un remediu pentru durerile de cap pe care vi le provoacă presiunea productivității și a costurilor: instalații automatizate în mod eficient. Automatizarea actualizată face ca instalațiile dvs. să fie mai flexibile și economisește timp la schimbarea loturilor. În plus, sistemele automatizate inteligent asigură procese de producție eficiente și o calitate reproductibilă a produselor. De la depozitarea și transportul materiilor prime, producția de ingrediente active chimice și biotehnologice, producția de vaccinuri moderne cu ARNm, formulare, pănă la umplere, ambalare și paletizare.

– instalație electrică de forță;

– sistem integrat în clădire modulară din beton armat, pentru legarea la pământ, echipotențiali zarea pardoselilor și protecția împotriva trăsnetelor a clădirilor ;

– instalație de detecție, semnalizare și alarmare în caz de incendiu ;

– instalații de iluminat speciale : cleanrooms, zonă birouri, zone biosafety și health safety;

– iluminat depozite logistice semiautomat ;

– iluminat arhitectural exterior ;

– iluminat incintă, căi de acces, drumuri de circulație;

– stații de compresoare;

– aer comprimat;

– nivel farmaceutic.

Proiectăm și executăm

– Instalații de dozare;
– Instalații de cântărire;
– Instalații de însăcuire;
– Dozatoare gravimetrice, etc.

Cântărirea nu este afectată în timp din cauza variaților pe care le pot suporta utilajlele (de lățime, grosime sau densitate a benzii etc.). Precizia rămâne aceeași la cântărire, indiferent de mediul înconjurător.

Câteva exemple de ceea ce putem realiza :

Control instalații pompare;

Inspecție Coduri Bare;

Sistem monitorizare temperaturi depozit;

Sistem contorizare producție;

Automatizare cuptor tratament termic;

Sistem numărare picături fluid;

Control în buclă de presiune;

Monitorizare temperatură în dispozitive frigorifice;

Instalație de liofilizare în industria farmaceutică;

Instalație de liofilizare.

 

Din Proiectele Noastre

Facem de la proiecte concentrate pe o singură nevoie, până la proiecte complexe, care se întind pe multe dintre ramurile pe care suntem specializați.

MISIUNEA NOASTRĂ

Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștrii pentru a determina cerințele specifice fiecărui serviciu și de a ne asigura adecvarea serviciilor noastre la așteptările, nevoile actuale și viitoare ale clienților noștri. Dezvoltăm servicii fiabile și eficiente în domeniile noastre de expertiză. Oferim sfaturi și urmărim în timp pentru toate proiectele noastre pentru a garanta satisfacția totală a componentelor noastre, construind astfel o relație durabilă de încredere reciprocă.

DEZVOLTARE DURABILĂ

Ne propunem să asigurăm și să promovăm creșterea armonioasă și durabilă a companiei noastre prin garantarea sustenabilitații financiare, prin dezvoltarea de noi tehnologii, prin accesarea de noi piețe multidisciplinare, prin promovarea aspectelor sociale, prin asigurarea siguranței oamenilor și prin încurajarea inițiativelor legate de mediul înconjurător.

SPIRITUL ECHIPEI

Constienți de importanța capitală a resurselor umane, apreciem fiecare angajat in mod individual, contribuind la bunăstarea lor profesională și la dezvoltarea abilitatițlor lor. Filozofia noastră antreprenorială se bazează pe comunicare și luarea în considerare a cunoștințelor fiecărei persoane de dragul performanței care generează motivație colectivă.
COLABORARE ȘI ÎNCREDERE

Considerând clienții noștri parteneri privilegiați, depunem toate eforturile pentru a le oferi servicii adaptate nevoilor și așteptărilor lor specifice. Având în vedere acest lucru, lucrăm îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a căuta cel mai bun raport calitate-preț pentru performanța serviciilor noastre.

OPTIMIZARE CONTINUĂ

Abordarea noastră de calitate, sănătate și mediu (QSE) se bazează pe o abordare de proces care ne permite sa ne optimizăm modul de lucru și, astfel, să ne îmbunatățim eficiența, pentru a oferi partenerilor noștri servicii competitive în conformitate cu așteptările lor.

ENERGIE ȘI PASIUNE

Dăm o dimensiune specială dincolo de motto-ul nostru „Proiectele tale = pasiunea noastră!”. Oferim timpul, energia și capacitatea disponibilă pentru finalizarea cu succes a fiecărui proiect, plasând succesul ca rod al pasiunii individuale.

    Ia legătura cu noi

    Dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești să soliciți o oferă de preț pentru anumite servicii Lami Ing Eur, îți punem la dispoziție formularul de mai jos. În urma completării și trimiterii, noi vom reveni la tine în 24-48h în zilele lucrătoare.