lami-ingeur.ro

Sisteme de tratare a apei

Compania noastră poate furniza clientului sisteme de tratare a apei sub două forme:

Apa, ca ingredient pentru o anumită rețetă (industria alimentară și a băuturilor),
Apa, ca și produs final (consum casnic sau industrial).

Pentru noi este foarte importantă calitatea produsului final, iar pentru acest lucru putem oferi clienților o calitate a apei la cele mai înalte standarde.

Cea mai înaltă calitate a apei poate fi garantată numai într-un mediu de producție perfect din punct de vedere igienic:

– Detergenți și dezinfectanți pentru sistemul complet de tratare a apei și în special pentru membrane de ultrafiltrare și osmoză inversă;
– Săruri minerale pentru regenerarea schimbătoarelor de ioni și dozarea mineralelor;
– Membrane pentru ultrafiltrare și osmoză inversă;
– Medii de filtrare cum ar fi nisipul granat, dioxidul de mangan, cărbunele activat și rășina schimbătoare de ioni;
– Cartușe filtrante pentru filtrarea lichidelor, aer comprimat, gaz, abur etc.

Apa este ingredientul principal pentru prepararea băuturilor, dar este și o resursă vitală care trebuie conservată și recuperată.
Compania noastra vă poate ajuta să transformați risipa de apă în profit.

 

Oferim o varietate de soluții specifice industriei care vă ajută să recuperați apa care poate fi reutilizată în fabrica dumneavoastră.

Din Proiectele Noastre

Facem de la proiecte concentrate pe o singură nevoie, până la proiecte complexe, care se întind pe multe dintre ramurile pe care suntem specializați.

MISIUNEA NOASTRĂ

Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștrii pentru a determina cerințele specifice fiecărui serviciu și de a ne asigura adecvarea serviciilor noastre la așteptările, nevoile actuale și viitoare ale clienților noștri. Dezvoltăm servicii fiabile și eficiente în domeniile noastre de expertiză. Oferim sfaturi și urmărim în timp pentru toate proiectele noastre pentru a garanta satisfacția totală a componentelor noastre, construind astfel o relație durabilă de încredere reciprocă.

DEZVOLTARE DURABILĂ

Ne propunem să asigurăm și să promovăm creșterea armonioasă și durabilă a companiei noastre prin garantarea sustenabilitații financiare, prin dezvoltarea de noi tehnologii, prin accesarea de noi piețe multidisciplinare, prin promovarea aspectelor sociale, prin asigurarea siguranței oamenilor și prin încurajarea inițiativelor legate de mediul înconjurător.

SPIRITUL ECHIPEI

Constienți de importanța capitală a resurselor umane, apreciem fiecare angajat in mod individual, contribuind la bunăstarea lor profesională și la dezvoltarea abilitatițlor lor. Filozofia noastră antreprenorială se bazează pe comunicare și luarea în considerare a cunoștințelor fiecărei persoane de dragul performanței care generează motivație colectivă.
COLABORARE ȘI ÎNCREDERE

Considerând clienții noștri parteneri privilegiați, depunem toate eforturile pentru a le oferi servicii adaptate nevoilor și așteptărilor lor specifice. Având în vedere acest lucru, lucrăm îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a căuta cel mai bun raport calitate-preț pentru performanța serviciilor noastre.

ENERGIE ȘI PASIUNE

Dăm o dimensiune specială dincolo de motto-ul nostru „Proiectele tale = pasiunea noastră!”. Oferim timpul, energia și capacitatea disponibilă pentru finalizarea cu succes a fiecărui proiect, plasând succesul ca rod al pasiunii individuale.

OPTIMIZARE CONTINUĂ

Abordarea noastră de calitate, sănătate și mediu (QSE) se bazează pe o abordare de proces care ne permite sa ne optimizăm modul de lucru și, astfel, să ne îmbunatățim eficiența, pentru a oferi partenerilor noștri servicii competitive în conformitate cu așteptările lor.

    Ia legătura cu noi

    Dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești să soliciți o oferă de preț pentru anumite servicii Lami Ing Eur, îți punem la dispoziție formularul de mai jos. În urma completării și trimiterii, noi vom reveni la tine în 24-48h în zilele lucrătoare.


    ro_RORomână