YOUR PROJECTS
OUR PASSION
// Study, Conception, Realization of Conveyors and Automated Machines COMPANY DETAILS
Conveioare / Roboți industriali
Industria alimentară
Chemistry / ATEX Zone
Stații de tratare a apei / Aducție / Filtrare
Stații de pompare / Turbină
Stații de tratare a deșeurilor
Încălzire la distanță
ADAPTED SOLUTIONS // Automatizări Industriale Complete SERVICE DETAILS
OPTIMIZARE CONTINUĂ
// Quality Services
Slide
// about the company

OUR MISSION
DURABLE INOVATION

In urma unei investiții majore a unuia dintre principalii industriași elvețieni, LAMI SA, lider in sectorul ingineriei electrice din Elveția (Romandie), a deschis în România în anul 2016 compania LAMI ING EUR SRL

LAMI ING EUR SRL is a sister company of LAMI SA cu sediul în Elveția, o companie de inginerie creată în 1987, proprietarul SWISS LABEL aprobat.  

Swiss Label
Swiss Label

Eticheta „Swiss Label” este protejată in Elveția și in marile țari exportatoare, arbaleta - un adevărat complement și / sau alternativa la crucea elvețiană - reprezintă marca „elvețiană”. Este un simbol al calității, siguranței, seriozității și fiabilității, atât pentru companii, cât și pentru consumatori.

Valais excellence
Valais excellence

Eticheta „Valais excellence” a fost creată pentru a distinge companiile din Valais care sunt atât cele mai eficiente, cât și cele mai civice, preocupate de rolul lor social și de mediu, dornice sa depună eforturi pentru îmbunătățirea constantă a produselor și serviciilor lor.

de ce sa alegeți LAMI ING EUR?

CALITATEA PROIECTELOR = PASIUNEA NOASTRĂ !

01
Inginerie electrică industrială
Ingineria electrică aferentă clădirilor și industriei
MORE DETAILS
02
Automatizare industrială
Industrial Process Surveillance (SCADA)
MORE DETAILS
03
Industrial data
Furnizare date de control echipamente pentru operare și siguranță la distanță
MORE DETAILS
04
Automatizarea clădirilor
Automatizarea clădirilor și automatizarea locuințelor
MORE DETAILS

QUALITY POLICY,
SAFETY ENVIRONMENT (QSE)

OUR MISSION

Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștrii pentru a determina cerințele specifice fiecărui serviciu și de a ne asigura adecvarea serviciilor noastre la așteptările, nevoile actuale și viitoare ale clienților noștri. Dezvoltăm servicii fiabile și eficiente în domeniile noastre de expertiză. Oferim sfaturi și urmărim în timp pentru toate proiectele noastre pentru a garanta satisfacția totală a componentelor noastre, construind astfel o relație durabilă de încredere reciprocă.

SUSTAINABLE DEVELOPMENT

Ne propunem să asigurăm și să promovăm creșterea armonioasă și durabilă a companiei noastre prin garantarea sustenabilitații financiare, prin dezvoltarea de noi tehnologii, prin accesarea de noi piețe multidisciplinare, prin promovarea aspectelor sociale, prin asigurarea siguranței oamenilor și prin încurajarea inițiativelor legate de mediul înconjurător.

THE SPIRIT OF THE TEAM

Constienți de importanța capitală a resurselor umane, apreciem fiecare angajat in mod individual, contribuind la bunăstarea lor profesională și la dezvoltarea abilitatițlor lor. Filozofia noastră antreprenorială se bazează pe comunicare și luarea în considerare a cunoștințelor fiecărei persoane de dragul performanței care generează motivație colectivă.
COLABORARE ȘI ÎNCREDERE

Considerând clienții noștri parteneri privilegiați, depunem toate eforturile pentru a le oferi servicii adaptate nevoilor și așteptărilor lor specifice. Având în vedere acest lucru, lucrăm îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a căuta cel mai bun raport calitate-preț pentru performanța serviciilor noastre.

ENERGIE ȘI PASIUNE

Dăm o dimensiune specială dincolo de motto-ul nostru „Proiectele tale = pasiunea noastră!”. Oferim timpul, energia și capacitatea disponibilă pentru finalizarea cu succes a fiecărui proiect, plasând succesul ca rod al pasiunii individuale.

OPTIMIZARE CONTINUĂ

Abordarea noastră de calitate, sănătate și mediu (QSE) se bazează pe o abordare de proces care ne permite sa ne optimizăm modul de lucru și, astfel, să ne îmbunatățim eficiența, pentru a oferi partenerilor noștri servicii competitive în conformitate cu așteptările lor.

From Our Projects

Facem de la proiecte concentrate pe o singură nevoie, până la proiecte complexe, care se întind pe multe dintre ramurile pe care suntem specializați.

"The work of Sisif without Sisif" - this is automation!
The legends of Olympus

    Ia legătura cu noi

    Dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești să soliciți o oferă de preț pentru anumite servicii Lami Ing Eur, îți punem la dispoziție formularul de mai jos. În urma completării și trimiterii, noi vom reveni la tine în 24-48h în zilele lucrătoare.


    en_USEnglish