Evoluție continuă

Din 2015, după ani de colaborare în realizarea mai multor projects dezvoltate in sinergie, un grup de companii a decis să lucreze la crearea filialei lor.

This is how s-a născut SAMI Développement SA, cu scopul de a colecta și exploata experiențe tehnice, profesionale și de proiectare din sectoarele agroalimentare, cosmetice, farmaceutice și chimice de la toate companiile care fac parte din grup, astfel încat să poată garanta clienților un serviciu mai bun și soluții tehnice inovatoare și din ce în ce mai avansate.

„SAMI DÉVELOPPEMENT SA este o companie înființată  în 2020: specializată în principal în sectorul agroalimentar , dar cu o bună prezență și în domeniul farmaceutic , cosmetic și chimic , reprezintă filiala unui grup de companii, italiene si elvețiene: Ars Pan Industriale SRL  (Italia), Lami SA (Elveția) și https://lami-ingeur.ro SRL (Romania).

Împărtășirea metodelor de lucru ale grupului permite, de asemenea, o îmbogățire a proceselor de proiectare și producție care garantează o mai mare eficiență și profesionalism pentru a fi puse la dispoziția clienților.

Lucrul în sinergie înseamnă, de asemenea, o eficiență mai bună în gestionarea achizițiilor de componente și optimizarea timpilor de proiectare, cu rezultatul unei rentabilități mai mari în beneficiul clientului final.

Datorită acestei colaborări, companiile pun la dispoziția clienților peste 160 de ani de experiență cumulată și peste 820 de instalații realizate, atât pe mai multe piețe europene, cât și extra-europene. ”

EN-RO SAMI DEVELOPPEMENT SA PRESENTATION 
RO - CUPTOR TUNEL PENTRU COACEREA GRISINELOR PE TAVI

RO - CUPTOR TUNEL PENTRU COACEREA GRISINELOR PE TAVI

RO - MASINA CAP DE LINIE PENTRU PRODUCTIA DE PAINE -CIABATTA

RO - ROBOT DE CUPLARE PENTRU MACARONI

RO - UTILAJ INDUSTRIAL PENTRU RASUCIREA ALUATULUI

RO - UTILAJ PENTRU DOZAREA, NUMARAREA, CANTARIREA GRISINELOR

RO - CUPTOR DE DOSPIRE A ALUATULUI IN FORME

RO - CUPTOR DE DOSPIRE A GRISINELOR PE TAVI

en_USEnglish